Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛عامل قتل دو سربریده رهاشده در برابر آ اس پ در عملیات فوق تخصصی پلیس جنایی تهران دستگیر شد.

این دو جنایت به اندازه ای جنجال ساز شده بود که سردار رحیمی در روزهای نخست فرماندهی پلیس تهران شبانه در آگاهی حضور یافت و به همراه سردار محمدیان از قاتل بازجویی کرد.

ساعت 11 شب 11 مردادماه امسال 23:00 از طریق مرکز فوریت های پلیسی 110 خبر کشف سرهای بریده شده متعلق به انسان در محوطه ای خاکی در خیابان شیخ بهایی – پائین تر از اتوبان همت به کلانتری 125 یوسف آباد اعلام شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با حضور مأمورین در محل و انجام بررسی اولیه مشخص شد که سرهای پیدا شده متعلق به زن و مردیاست که آثار شلیک گلوله به سر هر دو نفر آنها مشهود بوده وقاتل یا قاتلین به منظور عدم شناسایی هویت این زن و مرد جوان اقدام به سوزاندن آنها کرده اند . بلافاصله موضوع به پلیس آگاهی تهران و دادسرای امور جنایی تهران اعلام و تیم بررسی صحنه جنایت اداره دهم و قاضی کشیک ویژه قتل در محل کشف سرهای بریده شده حاضر شدند .

با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع قتل عمـد و به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای ناحیه 27 تهران ، پرونده جهت رسیدگی در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت .

با آغاز اقدامات پلیسی ، کارآگاهان اداره دهم با بررسی تصاویر دوربین های مداربسته ی محدوده محل کشف سرهای بریده شده موفق به شناسایی یک دستگاه خودرو شاسی بلند شدند که ساعاتی قبل از کشف سرها در نزدیکی محل توقف داشته و دقایقی پس از پیاده شدن راننده از ماشین ، آتش در محل کشف سرهای بریده شده شعله ور شده است .

در شرایطی که در طول مدت زمان آغاز رسیدگی به این پرونده هیچگونه طرح شکایتی مبنی بر گمشدن زن و مردجوان با این مشخصات کارآگاهان در هیچکدام از مراکز انتظامی و کلانتری ها ثبت نشده بود ، کارآگاهان در ادامه تحقیقات خود موفق به کشف قسمت های دیگری ازبقایای متعلق به جسد زنی شدند که در بررسی های تکمیلی اطمینان پیدا کردند که اعضای بدن کشف شده در محل بازیافت منطقه کهریزک متعلق به بدن یکی از مقتولین پرونده است .

کارآگاهان اداره دهم با انجام اقدامات شبانه روزی موفق به شناسایی پیرمردی 75 ساله در منطقه امیرآباد شدند که بنا بر اظهارات همسایگانش با همسر ، پسر و عروسش زندگی می کند اما از چند روز پیش و به صورت ناگهانی پسر و عروسش به نام های بهرام 38 ساله و نسرین 35 سالهدیگر در محل زندگی شان مشاهده نشدند .

تحقیقات در خصوص علت غیبت بهرام و نسرین در دستور کار کارآگهان قرار گرفت اما پیرمرد در اظهارات اولیه همچنان مدعی آن بود که بهرام و همسرش نسرین در حدود 10 روز پیش از خانه خارج شده و از آن زمان تاکنون دیگر اطلاعی از آنها ندارد .

با توجه به شواهد به دست آمده در خصوص احتمال اطلاع این پیرمرد از جنایت و با هماهنگی بازپرس پرونده ، کارآگاهان به محل سکونت این پیرمرد مراجعه کرده و در اولین مرحله موفق به شناسایی یک دستگاه خودرو سواری شاسی بلند دقیقا مشابه خودرو شاسی بلند شناسایی شده در تصاویر دوربین های مداربسته محدوده کشف سرهای بریده شدند .

با توجه به قوی شدن احتمالات در خصوص ارتکاب جنایت توسط ناپدری بهرام ، بازرسی از محل سکونت این شخص در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت و با حضور تیم های تخصصی و تشخیص هویت پلیس آگاهی در محل ، آثار وقوع جنایت در محل کشف و پیرمرد- ناپدری بهرام -به ناچار لب به اعتراف گشود و ساعت 6 عصر چهارشنبه 25 شهریور ماه -همزمان با حضور سردار رحیمی در پلیس آگاهی تهران به قتل بهرام و همسرش اعتراف کرد.

متهم در اعترافاتش به کارآگاهان گفت : از مدت ها قبل با بهرام اختلاف داشتیم چون او معتاد شدید به شیشه و کراک بود و تمام وسایل زندگی را می برد و می فروخت ؛ قالی ، طلا ، نقره ، وسایل زینتی ، هرچیزی که در خانه قابل فروش بود می برد و می فروخت ؛ ما بچه دار نمی شدیم و بهرام فرزند خواهر همسرم بود که ما از کودکی او را به خانه ی خود آورده و بزرگ کرده بودیم ؛ از چند روز پیش از جنایت تنش و درگیری مابین ما بیشتر شدطوری که بهرام حتی همسرم را کتک زد به همین علت همسرم را روز یکشنبه 8 مردادماه به خانه ی خواهرش فرستادم و من با بهرام و همسرش در خانه تنها شدیم . روز یکشنبه بهرام دوباره شروع به فحاشی و شکستن در و یوار نمود ؛ رفت داخل آشپزخانه ؛ می خواست برگردد به اتاق خودش که من در را باز کردم و سریع تیراندازی کردم ؛ افتاد روی زمین ؛ رفتم جلو و تیر دوم را به سرش زدم . زن بهرام با شندین صدای تیراندازی آمده بود که ببیند چه شده ؛ تا از لای در بیرون آمد با تیر به سینه اش زدم . رفت و افتاد روی تخت ؛ وقتی رفتم داخل دیدم روی تخت افتاده که تیر دوم را به سرش زدم و کارش تمام شد . بعد با اره [ برقی ] که از قبل در خانه بود شروع کردم به .... ؛ از روز جنایت در خانه تنها هستم و موضوع را به هیچ کس نگفتم و از آن روز همسرم هنوز به منزل نیامده است .... .

سرهنگ کارآگاه حمید مکرم ، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران، با اعلام این خبر گفت : با اعتراف صریح متهم به ارتکاب هر دو جنایت ، قرار بازداشت موقت از سوی بازپرس محترم پرونده صادر و متهم جهت انجام تحققات تکمیلی در اختیار اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت .

منبع:رکنا

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۲۹۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور ساواک برای بازرسی از عروس امام (ره)+ سند

فرزند آیت‌الله مرتضی حائری یزدی (و نوه مؤسس حوزه علمیه قم)، عروس امام خمینی (ره) و همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی که همراه پدرش در تبعید بود و در تبعید شهید شد؛ هر کدام این نسبت‌های خانوادگی کافی بود تا معصومه حائری یزدی تحت نظر و مراقبت ساواک باشد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، معصومه حائری یزدی که روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۸۶ سالگی درگذشت و پیکر ایشان روز هشتم اردیبهشت پس از تشییع در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) در بقعه شیخ فضل‌الله به خاک سپرده شد. 

محل دفن ایشان از این جهت نمادین است که بقعه شیخ فضل‌الله نوری در سال‌های دور محل ملاقات امام خمینی (ره) و آیت‌الله شیخ مرتضی حائری یزدی بود که به جز همکاری در هیأت مصلحین حوزه، هر روز هنگام غروب آفتاب آنجا با هم گفتگو می‌کردند.

ازدواج مصطفی و معصومه در سال ۱۳۳۳، پیوند دو خاندان خمینی و حائری یزدی بود؛ این زندگی مشترک پس از ده سال با تبعید حاج مصطفی خمینی همراه پدر، وارد مرحله تازه‌ای شد و تا زمان شهادت همسر در اول آبان ۱۳۵۶، معصومه حائری بار‌ها برای دیدارش به نجف رفت و برگشت. 

یکی از سند‌هایی که در آرشیو مرکز اسناد انقلاب اسلامی وجود دارد (شماره پرونده ۳۹۲)، موافقت اداره کل سوم ساواک با درخواست معصومه حائری برای صدور گذرنامه جهت مسافرت به عراق را نشان می‌دهد. طبق این اسناد، شهربانی کل کشور در نامه‌ای محرمانه از ریاست سازمان اطلاعات و امنیت کشور درباره تقاضای صدور پروانه خروج از کشور استعلام می‌گیرد:

«شهربانی کل کشور
تاریخ ۴۶/۶/۱۳
از شهربانی کل کشور (اداره اطلاعات)
به تیمسار ریاست سازمان اطلاعات و امنیت کشور
درباره معصومه حائری یزدی فرزند مرتضی شناسنامه ۶۹۲۳۵ قم متولد ۱۳۱۷
نامبرده بالا طی تسلیم شرحی اعلام نموده مدتی قبل برای دیدار بستگان خود از عراق به ایران مراجعت و جهت بازگشت به کشور مزبور به منظور ملحق شدن به همسرش حاج سیدمصطفی خمینی تقاضای صدور پروانه خروج نموده است. خواهشمند است دستور فرمائید نسبت به انجام درخواست مشارالی‌ها نظریه اعلام دارند. 
رئیس شهربانی کل کشور. سپهبد مبصر از طرف سرتیپ صمد پاکپور»

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز اسناد انقلاب اسلامی

دیگر خبرها

  • دستور ساواک برای بازرسی از عروس امام (ره)+ سند
  • برای میکاپ عروس، به کدام آرایشگاه زنانه تهران مراجعه کنیم؟
  • جنایت عشقی در خیابان جردن
  • فیلم| افشاگری‌های عضو بریده منافقین در دادگاه: ۴۰۰ مستشار نظامی عراق در پادگان اشرف حضور داشتند!
  • ببینید | افشاگری‌های عضو بریده منافقین در دادگاه
  • عروس و داماد درچه‌ای راهی خانه بخت شدند
  • جزییات و شیوه قتل بازپرس ویژه و قاضی سابق در آمل
  • جزییات قتل بازپرس سابق در آمل؛ ۵ نفر دستگیر شدند
  • جزییات تصادف زنجیره‌ای ۶ خودرو در بزرگراه ستاری تهران
  • امروز با سعدی: ای یار جفا کرده پیوند بریده